Plaatselijk Belang Gorredijk Plaatselijk belang, ook uw belang
Word nu lid!
Informatie

Welkom op de website van Plaatselijk Belang Gorredijk

Plaatselijk Belang is een vereniging die zich inzet voor de inwoners van Gorredijk. De vereniging telt momenteel ongeveer 700 (betalende) leden, en houdt zich bezig met alle zaken die van invloed zijn op de leefbare omgeving van Gorredijk. Dat is heel breed, want Plaatselijk Belang Gorredijk zet zich onder meer in voor de verkeersveiligheid, de woningbouw en dorpsontwikkeling. Door middel van dorpsbudgetten stimuleert Plaatselijk Belang dorps-initiatieven (zie Dorpsbudgetten).

p.jpg

Als vereniging hebben we regelmatig contact met onder meer het gemeentebestuur en de politieke partijen van de gemeente Opsterland, de plaatselijke buurtverenigingen en de Gorredijkster Ondernemers Vereniging (WHI). Het is onze insteek om de belangen van Gorredijk en die van haar inwoners zo goed mogelijk onder aandacht te brengen van de verantwoordelijke personen en instanties.

We vergaderen iedere eerste dinsdag van de maand in de Skans. Mocht u iets willen delen of overleggen met Plaatselijk belang, dan kunt u aanschuiven in de vergadering. Graag even vooraf doorgeven via ons contactformulier op de website.

Graag houden wij u onder meer via onze nieuwsbrieven en de pagina 'actueel nieuws' op deze website op de hoogte van onze lopende activiteiten.

Laatste Facebook bericht Like ons
Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van alle activiteiten omtrent Gorredijk? Schrijf u dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven