top of page

Jaarvergadering: Nieuwe bestuursleden, nieuwe activiteiten, energiesubsidies en juridisch adviesJammer, de belangstelling voor de algemene jaarvergadering was niet waar we op hadden gerekend maar wij beseffen zelf ook dat Plaatselijk Belang weer wat meer ‘’in the picture’’ moet komen. Daar gaan wij flink aan werken de komende jaren. Desondanks was er genoeg te bespreken op de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Gorredijk.

 

Op een eerder moment heeft Anneke Breeuwsma besloten om afscheid te nemen van het bestuur. Daarmee gaat een belangrijk persoon met ervaring ons team verlaten. Onze voorzitter Rene bedankte haar, met een bos bloemen, voor haar inzet de afgelopen jaren.

 

Desondanks gaat het bestuur met groot enthousiasme verder met drie nieuwe bestuursleden.


Nora Bloemhof, Geert ter Schuur en Bjorn de Roos zijn door de ledenvergadering benoemd als nieuwe leden van het bestuur. Met deze uitbreiding gaan we met groot enthousiasme verder bouwen aan het wel en wee van ons mooie dorp.

 

Een uitgebreid verslag van de vergadering volgt binnenkort op deze website.

 

Onderstaand alvast een paar belangrijke aandachtspunten die tijdens de vergadering aan de orde zijn gekomen.

 

Tina Hulst, energiecoach energiesubsidies heeft gesproken over de mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie voor het isoleren van de eigen woning. Samen met twee collega’s in de gemeenten Opsterland, Weststellingwerf en Oosterwolde verlenen zij ondersteuning bij vragen rond de verduurzaming van de eigen woning, bij praktische zaken zoals het geven van adviezen, bij de uitvoering van verduurzamingswerkzaamheden en hulp bij het invullen van formulieren.

 

Interesse? Mail naar: Energie@owo-gemeenten.nl

 

Moira Hoen, juriste, heeft een toelichting gegeven over haar rol die zij samen met twee collega’s kan bieden voor vragen op juridisch gebied. Zij houden elke eerste dinsdag van de maand van 16.00 - 17.00 uur zitting in de bibliotheek van Gorredijk. Iedereen die een vraag of juridisch advies nodig heeft kan terecht op de zittingsmomenten.

 

Afspraak maken is niet nodig en het advies is gratis!


Comments


bottom of page