top of page

Een leefbaarder Gorredijk

Zoals je op de prachtige foto's van onze website kan zien is Gorredijk een mooi dorp dat veel te bieden heeft. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. We zijn trots op onze huidige leefbaarheid in het dorp maar als Plaatselijk Belang streven we altijd naar verbetering voor toekomstige generaties.

Tijden veranderen en zo ook het dorp. Onze taak is om de historie en het karakter van het dorp te beschermen maar er tegelijkertijd voor te zorgen dat er ook met de tijd wordt meegegaan. Hierbij is de stem van de inwoner altijd leidend. Onderwerpen als verkeersveiligheid, woningbouw en overige dorpsontwikkeling zijn onderwerpen waar Plaatselijk Belang zich voor in zet. 

We overleggen maandelijks in Multifunctioneel Centrum De Skâns in Gorredijk. Het is onze insteek om de belangen van Gorredijk en die van haar inwoners zo goed mogelijk onder aandacht te brengen van de verantwoordelijke personen en instanties. Mocht je iets willen delen of overleggen met Plaatselijk belang, dan kan je altijd aanschuiven in de vergadering. Graag hebben we van te voren wel contact over het onderwerp dat onder de aandacht gebracht gaat worden. We zijn bereikbaar via de mail en de sociale media kanalen.

IMG20230718122924.jpg

Lid worden van Plaatselijk Belang?

Blijf op de hoogte van wat er in uw dorp speelt

Samen bereiken we meer

Wees betrokken bij uw dorp

Voor maar 5 euro per jaar ben je al lid

Volg ons ook
op

Wij zijn ook aanwezig op Facebook en Instagram. Hier houden wij jou graag op de hoogte van alles wat met Gorredijk te maken heeft. Volg ons door op de onderstaande icoontjes te klikken!

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor het aanmelden!

bottom of page