top of page

Maak kennis met: Alicia Slot

Plaatselijk Belang Gorredijk is een kleine groep enthousiaste inwoners van Gorredijk die zich inzet voor de leefbaarheid in het dorp Gorredijk. Omdat wij graag transparant willen zijn vinden wij het ook zo netjes om ons bestuur voor te stellen. Met vandaag; Alicia Slot.
Ik ben Alicia Slot, geboren en getogen in Weststellingwerf. Na jarenlang elders te hebben gewoond, ben ik sinds vijf jaar weer terug in Friesland. Ik heb Pedagogische Wetenschappen in Groningen gestudeerd en ben bevoegd docent in het primair onderwijs.


Sinds mei 2022 zit ik in het bestuur van Plaatselijk Belang.
Iets bijdragen aan de gemeenschap is altijd een prioriteit voor mij geweest. Vrijwilligerswerk zit in mijn bloed. Ik werk graag doelgericht en op een open manier, helder en duidelijk. Daarbij zoek ik graag de verbinding, want samen doen en van elkaar leren, geeft volgens mij altijd een mooier resultaat.


Ik heb een brede belangstelling en veel hobby’s, waaronder tuinieren, wandelen, kunst, literatuur en Mahjong. Of het nu gaat om cultureel erfgoed, natuurbehoud of leefbaarheid in het algemeen: ik hoop mijn steentje voor Gorredijk bij te dragen.


De komende weken zullen ook de andere bestuursleden van Plaatselijk Belang Gorredijk zich voorstellen. Blijf onze website en social media in de gaten houden!

Comments


bottom of page