top of page

Ondersteuning ondernemers Gorredijk

Steun de lokale ondernemers die slachtoffer zijn van de Corona pandemie.

De Corona crisis treft sommige branches keihard. Andere ondernemers hebben weinig of geen last van de crisis en een andere groep heeft er juist baat bij. Het is een kwestie van geluk hebben dat je niet iets doet waarbij je verplicht de deuren moet sluiten.

Sommige ondernemers maken kans op steun van de overheid. Maar er vallen helaas ook velen tussen wal en schip. De effecten zijn wat dat betreft erg wisselend.

De ondernemersverenigingen in Gorredijk, WHI, CCG en OKO, slaan daarom de handen ineen en vragen hun leden en klanten om de noodlijdende ondernemers te steunen. Dat doen we door middel van deze crowd funding.

De ondernemers die (heel) goed gedraaid hebben storten geld voor ondernemers die het moeilijk hebben. Hopelijk gaan ook consumenten een bijdrage leveren. We laten hiermee als Gordykster ondernemers zien dat we elkaar helpen in moeilijke tijden. De ondernemers die steun nodig hebben worden via de ondernemersverenigingen benaderd. Uiteraard zal dit discreet behandeld worden.

Een vertrouwenscommissie beoordeelt alle verzoeken en gaat met de betreffende ondernemers in gesprek om tot een goed oordeel te komen.

Inmiddels hebben 60 ondernemers een 'steunpakket' ontvangen dankzij de steun van Jumbo, Albert Heijn en Poiesz en Aldi. Maar ook met dank aan Drukkerij Lageveen, Your Identity (reclame) en Taxi Moll voor hun belangeloze inzet en productie.

Kom in actie en red de ondernemers van Gorredijk! Klik op de onderstaande link om naar de crowdfundwebsite te gaan.


Yorumlar


bottom of page