top of page

Het bestuur

Maak verder kennis met de bestuursleden van Plaatselijk Belang Gorredijk.

istockphoto-903053114-170667a.jpg

Rene zal zichzelf binnenkort voorstellen.

Rene Hooghiemstra

Voorzitter en bestuurslid

istockphoto-903053114-170667a.jpg

Nanne zal zichzelf binnenkort voorstellen.

Nanne Tjoelker

Penningmeester en bestuurslid

WhatsApp Image 2023-09-14 at 13.27_edited.jpg

Gerard Rooker

Secretaris en bestuurslid

Mijn naam is Gerard Rooker. Ik woon al jaren met veel plezier in Gorredijk en zie veel potentie in het dorp. Ik ben zelf een echte doener en ben altijd wel met iets bezig. Ik sta iedere dag om iets voor zessen op en ga dan eerst een dik uur te wandelen met mijn twee Portugese berghonden. De honden hebben we gekregen van vrienden en sindsdien is Portugal ook het favoriete vakantieland van mijn vrouw en ik. Ik zie voor mijzelf ook een mooie rol weggelegd in Plaatselijk Belang en dan met namen rondom de groenvoorziening. Groen maakt de mens gelukkig en dus ook de inwoners van Gorredijk.

WhatsApp Image 2023-08-01 at 19.08.50.jpeg

Ik ben Alicia Slot, geboren en getogen in Weststellingwerf. Na jarenlang elders te hebben gewoond, ben ik sinds vijf jaar weer terug in Friesland. Ik heb Pedagogische Wetenschappen in Groningen gestudeerd en ben bevoegd docent in het primair onderwijs daarnaast ben ik ook Remedial Teacher. Sinds mei 2022 zit ik in het bestuur van Plaatselijk Belang.

Alicia Slot

Bestuurslid

20230913_125419[1].jpg

Mijn naam is Anneke Breeuwsma-van Eck en ben in 1960 geboren te Bolsward. In 1989 zijn wij, mijn man, onze zoon van toen 8 maanden en ik, in Gorredijk komen wonen. Mede door de kinderen voelden we ons vrij snel thuis in het dorp en we wonen nog steeds, met genoegen, op het mooie Easterein.

De vaart voor ons huis is echt geweldig en ook de sluizen in het centrum geven veel sfeer. Het centrum had en heeft veel potentie en daar had ik best wel ideeën over. Toen ik dus gevraagd werd voor het Plaatselijk Belang hoefde ik niet lang na te denken.

Anneke Breeuwsma

Bestuurslid

Foto's 10-8-2023 WEB (20).jpg

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Jaimy Bethlehem. Ik woon mijn hele leven, op twee jaar Lippenhuizen na, al in Gorredijk. Sinds een aantal jaar ben ik als het ware geobsedeerd geraakt over het verbeteren van de leefomgeving van ons mooie dorp. Vanuit mijn rol als centrummanager van Gorredijk, bestuurslid van Plaatselijk Belang en contentcreator hoop ik vanuit zoveel mogelijk hoeken Gorredijk steeds weer wat mooier te maken! Ik ben verder dol op reizen, sporten en fotografie. In 2020 ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin waarmee ik nu een eerste huis in Gorredijk heb.

Jaimy Bethlehem

Bestuurslid

bottom of page